Plesni pokret - Škola prirodnog pokreta Marije Šćekić

Plesni pokret

Plesni pokret

Plesni pokret je tečaj iz ponude redovnog programa Škole za prirodni pokret i ples Marije Šćekić koji se održava u Zadru, na adresi Franje Petrića 3c.

Tečaj se održava pod vodstvom Kristine Lisice, plesačice ansambla Histeria Nove. U tijeku su upisi u novu grupu za SVIBANJ I LIPANJ 2019. u terminima utorkom i četvrtkom. Za detaljjnije informacije slobodno se javiti na broj mobitela 098 9987189.

Cilj tečaja je nadogradnja i učenje dinamičnijih plesnih sekvenci prirodnog pokreta čiji se prinicipi obrađuju i uče na trenizima Marije Šćekić. Plesnim pokretom poboljšava se već stečena koordinacija, snaga, mobilnost i fleksibilnost tijela te dalje razvija tjelesna memorija i opće snalaženje u prostoru. Kroz plesne sekvence polaznici se upoznaju sa stilskim izričajem suvremenog plesa kao i osnovnim lokomotornim principima . Tečaj pruža mogućnost polaznicima da obogate svoj prirodni vokabular i razviju svoj osobni scensko-plesni izričaj.

Polaznik može i ne mora imati plesačko iskustvo ali preporuča se prethodni upis u Prirodni pokret 1 ili 2 budući da se ovaj tečaj nadovezuje i nadopunjuje na principe i tehnike kretanja koji se obrađuju u tečaju “Prirodni pokret” pod vodstvom Marije Šćekić

Prijavnice su dostupne putem e-mail adrese info@histerianova.com ili preko službene facebook stranice Škole 

 

———————

2 x tjedno po 60min

Voditeljica: Kristina Lisica

Cijena: 250kn

Upisi i prijave:

kristina@histerianova.com

info@histerianova.com 


 

 

 

Byte Lab 2012 Up