Prirodni pokret I, II i III - Histeria Nova

Prirodni pokret I, II i III

Prirodni pokret I, II i III

Tečaj “Prirodni pokret” dio je osnovnog edukativnog programa Škole za prirodni pokret i ples Marije Šćekić koji se od 6. studenog održava u Zadru, na adresi Franje Petrića 3c. Tečaj je pogodan za polaznike svih dobnih skupina bez obzira na njihovo prethodno plesno/scensko iskustvo i obrazovanje, uz napomenu da se tečaj dijeli na početni, srednji i napredni stupanj. 

U tijeku su PRIJAVE ZA UPISE u nove grupe koje počinju s radom od siječnja 2020.godine !!! 

Za rezervaciju mjesta slobodno se javite na 091-1181888 ili pošaljite svoj upit na info@histerianova.com 

——————————

Treninzi su koncipirani kombinacijom izometričkih vježbi za jačanje dubinskih mišića tijela sa elementima slow-motion kretanja i „animal flow“  vježbi za mobilnost, flexibilnost, snagu, izdržljivost i neuromuskularnu komunikaciju. Što je stupanj veći – treninzi su teži, vježbe se izvode brže a povezivanje iz vježbe u vježbu postaje “prirodnije”.  Vježbe se djelomično izvode na podu a ruke, ramena, zglobovi ruku, butine i centar tijela glavna su meta početnog stupnja tečaja “Prirodni pokret”. Bitan aspekt je i učenje putujuće forme kretanja koja podrazumijeva izvođenje vježbi nalik na primitivno, urođeno kretanje životinja što je poseban naglasak naprednog stupnja ovog tečaja a kasnije se detaljnije obrađuje u sklopu radionice “Animalis“. 

Polaznici napredne grupe “prirodnog pokreta” koji žele nastaviti sa edukacijom tijekom ljeta 2019. prelaze u program koji se obrađuje u tečaju pod nazivom “Harmonija pokreta”

 

2 x tjedno po 60 min

Voditeljica: Marija Šćekić

Cijena tečaja: 300 kn

prijave i upisi na:  info@histerianova.com

 

Byte Lab 2012 Up