HISTERIA NOVA – ONLINE PROGRAM

Zašto ONLINE treninzi prirodnog pokreta tijela?

Sam naziv „ONLINE trening“ jasno daje naslutiti da naša tijela nisu slobodna, da se ne mogu normalno kretati, da su primorana živjeti u tzv. „novom normalnom“ stanju. To stanje, koje traje od ožujka 2020.godine, više ne možemo nazivati normalnim a kamoli prirodnim stanjem za uistinu normalan (prirodan) psihofizički razvoj čovjeka. Zato se ne zavaravajmo; online treninzi nisu i nikada neće moći biti zamjena znoju, radu i treningu u dvorani. Ali, online trening je svojevrsni prirodni refleks samoodržanja zdravlja za sve oni kojima tjelesno zapuštanje nije opcija.

Svaki online trening polazniku donosi jedno posve novo iskustvo, novi izazov, nove zadatke, nove napore i novi put ka pronalasku zanimljivih, kvalitetnih, efikasnih i kreativnih načina kretanja.

Svi programi iz ponude Škole prirodnog pokreta se baziraju na razvijanju svijesti o pojmu opće tjelesne kulture kretanja kroz vježbe koje potiču razvoj organskog, urođenog, animalnog načina kretanja kakvo vidimo još jedino kod najmanje djece i životinja. Naglasak svih online tečajeva je na jačanju mišićno-koštanog sustava tijela a jednaka važnost daje se razvoju samopouzdanja kroz vježbe putem kojih se polaznik rješava loše stečenih navika krivog držanja, sjedenja, hodanja i pokretanja tijela.

Fokus programa za ONLINE edukaciju je stavljen na prilagodbu treninga svima koji imaju problema s kralježnicom te onima koji imaju predispozicije za probleme s kralježnicom.

Kako će izgledati ONLINE poduka?

Treninzi će se održavati putem Zoom-a, osim tečaja „Somatski pokret“ koji se i dalje održava kao individualna privatna poduka u terminima koje polaznik putem e-maila osobno dogovara sa voditeljicom. Neki treninzi će se i snimati, a snimke će se objavljivati na našem webu uz omogućen pristup registriranim polaznicima Škole prirodnog pokreta Marije Šćekić.

Tijekom svih treninga se rade vježbe zagrijavanja koje stimuliraju fleksibilnost i funkcionalnost kralježnice te razvoja i jačanje dubinske mišićne muskulature odgovorne za pravilno držanje tijela. Program će se održavati putem Zoom-a, a snimke treninga bit će dostupne na web stranici.

Koji programi će se provoditi ONLINE?

PRIRODNI POKRET I
PRIRODNI POKRET II
PLESNI POKRET
SOMATIC 50+
KOREOGRAFIJA I OSNOVE PRODUKCIJE

Kako se prijaviti?

  1. Odaberite tečaj i pošaljite svoj email, ime i prezime na telefon +385 91 118 1888 ili ispunite obrazac dostupan ovdje.
  2. Prije treninga poslat ćemo vam link.
  3. Cijene plesnih tečajeva u cjeniku vrijede od prvog do posljednjeg dana u mjesecu. Neiskorišteni dolasci se ne mogu prebacivati u sljedeći mjesec.

TRANSAKCIJSKA / ONLINE PLAĆANJA

UO Histeria Nova
Sjedište: Vijenac A. Stepinca 13, 31400 Đakovo
IBAN: HR8923600001101851256 (Zagrebačka banka)
SWIFT: ZABAHR2X (za plaćanja iz inozemstva)
Opis plaćanja: ONLINE EDUKACIJA / navesti tečaj + Ime i prezime polaznika
Po primitku prijave dobit ćete podatke za plaćanje, a po primitku potvrde o uplati i E-račun te pristup treninzima.×